inte världens bästa uppdatering kan jag hålla med om. Men nu är jag här igen. Sitter just i detta nu i Joels lägenhet, och väntar på att kvällen ska komma haha.. Har kört min första tävling utomhus på snö. Rätt coolt faktiskt. Man startade utomhus på snö som dom hade lagt ut, sedan åkte man in i Tunneln. Slutade som 4, vilket jag får vara nöjd med ändå. Imorgon åker jag hem, och på måndag börjar skolan igen......... får bita ihop. Skol fotto på torsdag, vilket jag INTE ser fram emot. Usch och blä.
en bild från senaste gången jag var i Torsby, då var det sommar......!

som i rubriken, första skoldagen avklarad. Känns skönt, gick dit med en jobbig klump i magen som nu lossnat lite, och nu är jag lite mer pepp på att börja ''jobba'' i skolan om ni förstår mig. Och inte nog med det så börjar dagen imorgon med fotboll direkt på morgonen, sen hemkunskap, nicenice! Nu ska jag bara ta det hur lugnt som helst, kanske ut och springa lite sen, får se hur planerna blir!

en lite fotbolls bild, bara för att jag nämnde det

hej! sitter och lyssnar på hög musik i högtalarna. Familjen har åkt iväg och lämnat av Joel i Torsby. Nu har han flyttat dit igen, nu blir jag sådär ensam hemma igen haha.. japp. jag kommer sakna honom. Tur att han inte flyttar dit på HELHEL tid. att kan kommer hem ibland liksom! Tänkte snart ta mig ut en stund. Kanske springa lite. har inte tränat på en vecka, efter sjukdomen som fortfarande sitter kvar lite. Men det struntar jag i nu. Måste komma igång en aning till helgen som kommer, Ski Festival i torsby!
Kvällen/natten igår var helt toppen. 40års fest hos Hagström family, riktigt lyckat!!

en riktigt glammig blid från igår, har munnen full med mat tror jag haha..