nobody is perfect, neither am I.

vi slutade som tredje lag i örebro cupen, vilket är huuur bra som helst. åkte ur på straffar i semifinalen, vilket aldrig är riktigt rättvist tycker jag, men så äre. motståndarlaget var antagligen lite bättre på att sikta haha. men jag är ändå hur jäkla nöjd som helst över oss, adolfsbergs ik ni har fått mig att må så bra under den här helgen så det är inte sant, ni är dom som ger mig det där stora leendet på läpparna när jag spelar fotboll. ni är bara bäst!!

som sagt så spelar jag örebrocupen i helgen, hur kul som helst! har en match kvar i gruppspelet, men den har inte så stor betydelse för vi kommer ändå vara segrare av gruppen, vilket är hur bra som helst och jag är hur glad som helst. har inte förlorat än ända match än så länge, och kommer förhoppningsvis inte göra heller!
adolfsbergs ik 15-18 <3

annars då, händer inte så mycket. ska jobba två dagar veckan som kommer, och snart kommer min fina vän JULIA SKÖLLERHAG hit på besök, som jag har saknat den människan. hon är så underbart bra. ska bli kul att träffa henne, kunna träna och snacka en massa strunt tillsammans! hon är en sån vän som alla borde ha.