Hej! Som jag skrev i rubriken tänker jag Inte försöka ursäkta mig själv för att jag bloggar så grymt bra. För jag är sämst på det haha. Menmen, över till annat. Dagarna rullar på och det är redan onsdag och i snart torsdag, bara en dag till fredag, och sen helg! Vilket betyder att på fredag har jag hunnit med två praoveckor, tiden går så fort så jag blir mörkrädd! Vilket man även blir bara man går ut nu för tiden, det är så mörkt.. och ingen vacker snö har det inte heller kommit? Usch va jag blev negativ nu men jag var tvungen hihi. Just nu gör jag min sista praktik vecka på sjukhus apoteket, lite annorlunda men ändå lite intressant, ibland..! Idag är det är även bara 1 ynka vecka kvar till årets höjdpunkt IDRE LÄÄÄÄGER! Jag längtar så mycket, och ber till Gud att han ger Idre lite natursnö och kyla till Helgen!
Ph: en fin liten bild!



"jag tycker om dig" till dig

Hej! Som ni kanske såg så håller julia min blogg vid liv. Hon skrev ett så gulligt inlägg. Och nu är det Inte långt kvar tills vi ses. Sitter i bilen nu och har inte jätte långt kvar. Imorgon väntar öppet hus och ett tränings pass med min fina vän. Vi ska köra ett skate pass och prata ut om allt mellan himmel och jord. Gud vad jag saknar denna flicka.
Praktiken på vasa är nu slut och jag fick som en liten kul grej baka en egen tårta eftersom det var min sista dag. Mums! Nästa vecka blir det Apoteket ist. Nu ska nog ta och och blunda en stund. Är sjukt trött! PUSS

Att vi om 48 timmar är i byn där vi har allting gemensamt känns så himla bra och hela jag blir till en enda sol när jag tänker på att lördagen ska spenderas med dig och vi ska på gymnasie öppethus på skolan vi sökt. Vilket är skidgymnasiet i Torsby som första val men sen skall man ju välja pogram så vi ska kolla på sam,natur,teknik och alla dessa olika pogram! På eftermiddagen ska vi snurra några tusen varv i tunneln och sen springa ur benen och skvallra och skratta ikapp dom missade månaderna tillsammans,Ibland blir jag ledsen. Ledsen för att jag saknar dig så mycket.Nu hoppas jag dom närmaste 48 timmarna går snabbt! som jag saknar dig min älskade vän.
Skön bild från dagen innan sommarskidskolan,packningen spårade och vi hoppade i varandras klubbkläder och gjorde allting lite roligare!
/Julia Sköllerhag