haloj!
Vaknade runt kvart i åtta eftersom tandläkaren stod på schemat idag, surt att gå upp på min typ ända sovmorgonsdag, men sånt är livet haha. Har haft en skön förmiddag med mammis sen dess, varit och handlat massa mat, sen drog jag ut på ett skönt rullskidspass, och vädret var ju perfekt (förutom blåsten) åkte med musik i öronen och bara såg solen stråla, riktigt härligt! Nu ska jag snart sätta igång och jobba lite, så jag kan tjäna lite pengar, pappa har tagit hem en massa jobb åt mig så det är väl bara att sätta igång. Kvällens planer vet jag inte mycket om förutom att brollan kommer hem, kuL!!
 

hej!
har varit mycket nu denna veckan så jag har varken haft tid eller ork till att skirva. Så det får vara min ursäkt den här gången. Gick sista skoldagen nu för den här veckan eftersom vi har en välbehövlig studiedag imorgon, tack gud! Så ikväll ska jag ta det lugnt, och kanske träna nu snart få se vad det blir för något. Är inte alls taggad men antar att det är då man ska ta sig ut och göra skiten ändå ;)

jag saknar sommaren!hej!
hade några guld dagar i torsby i helgen, skönt gäng det där kan jag bara säga, finns inga som ni.
men nu ska jag inte sitta här och skriva en massa strunt för jag måste plugga en massa, tyvärr, så nu ska jag dissa datorn och fixa lite, lägga ut jackan på tradera också har jag tänkt mig. JAJA en massa strunt prat bara. HEJ