spelade mot skyllberg igår, blev en liten vinst med 2-1 även om vi spelade otroligt rörigt och inte jätte bra. Men idag är det dags igen, denna gång mot Sturehov. Nu jävlar ska det bli vinst, finns inget annat! / taggad tjej.

söndags barn
Äntligen är det fredag igen, och lite längre helg denna gången. Är ledig både måndag och tisdag och hur skönt är inte det! har massor med plugg nu så snart sprängs mitt huvud med tankar och allting jag ska komma ihåg.. ingen kan planera på vår skola!

Idag hade vi np i engelska, skrev en uppsats om en fördebild till mig. Någon jag tycker grymt mycket om men som inte bor under samma tak just nu. Men som är den starkaste personen jag känner. Hualigen!
Efter det var det dax för spexfoto, vi var utklädda till familjen annorlunda, och jag var någon slags emo tjej haha.. Men kul hade vi som alltid, världens bästa klass!
Jajajaj dålig uppdatering i know, men det har varit mycket och har haft fullt upp. Idag var jag på träff på virginska och lyssnade och presenterade mig i smågrupper. Vilket gick bättre än väntat, eftersom jag alltid är nervös inför allting haha, men jag klarade mig fint (!!)

Sen på lunchrasten insåg vi tjejer att bikbok hade 50% rea på allting, vilket vi blev galna på och tog bussen upp på stan och handlade och tryckte in oss bland alla galna tjejer. haha
handlade denna sköning
+ ett par jeans och en bikinitopp