Sitter och kollar på nyheterna, eftersom jag inte orkar flytta mig från soffan.. har kört DM stafett ikväll, det gick helt okej, blev en andra plats i vilket fall!

Hej! Körde tävling i Grängesberg idag, det gick helt okej. Själv vill jag så mycket mer för jag vet att jag kan. Men antagligen inte nu efter sjukan osådär. Men det kommer, det är ju om två veckor det verkligen gäller!
Har haft en super skön kväll men hanna, hon har sovit här fredag tills idag då. Gud vad jag tycker om den flickan. Du är häftig:)
tackar lite för hjälpen ni gav mig! jag ska fortsätta fundera ett litet tag, men det står mellan nacken/revbenen. Åh jag vill bestämma mig nu haha.
Även denna dag går jag runt och längar och längtar efter USM och att börja gymnasiet, även om min klass är helt underbart galen så jag störtgillar det. Dom två senare veckorna har varit sådär skit roliga, vet inte vad som hänt! (och då menar jag förståss inte själva skolan, men klassisarna) GRYMT. Men ändå så vill jag bara restart alltihop, flytta till Torsby och bete mig fett galet där.
klingar lite med guran.