Fick ett sånt där underbart fint kort av min mamma idag igen, så jag saknar dig. Tänker på dig varje dag, men snart hoppas jag du kommer hem frisk och kry, och full av en massa ny energi<3

Har haft en bra i skolan. Började lugnt med lite syslöjd då jag fortfarande står och klipper ut och stryker fickor till den satans skjortan, samtidigt som jag inte fattar ngt av gerds förklaringar. herregud hon måste tycka jag är efterbliven.. sak samma.
Fick även tillbaka no nationella idag, och det gick väldigt bra vilket jag veeeeerkligen inte trodde det skulle göra, så det var väldigt skönt och jag blev så lättad!
Nu ska jag laga lite pannkakes. ha en fin kväll!
''jag tycker inte om henne för vad hon e. Utan för vad hon inte e'' håkan hellström får verkligen dagen citat.
Ge mig sommar och sol, korta shorts med ett pösigt linne.
Färgglada converse som lyser fint i solen, ett skönt gäng att umgås med, och lite sena nätter.
Jag vill ha förändring, jag har fått förändring.
Jag har insett att jag tycker om någon
Jag har spelat musik inför folk, jag har åtit våfflor på våffel dagen, jag har träffat en saknad kusin som är precis som jag, knäpp och tankspridd.
Jag har en stor saknad till någon jag tycker väldigt mycket om som inte längre bor under samma tak för tillfället.
Någon som står mig nära, någon som jag saknar förbaskat mycket.
Jag vill ha ljusare dagar, varmt vatten att svalka sig i, många plusgrader i solen, cykla fort även fast man inte behöver frysa om fingrarna.
Jag vill åka till skåne och leva loppan, gå upp några kilon pågrund av all gudomlig glass, springa längs stranden i sporttopp och korta tights, känna att man gör något värt, jag vill sitta på stranden där med min bästa vän, jag vill berätta hur bra jag mår för stunden.
Jag vill göra alla galna ideér med en dunderbra vän, klä på oss vinterkläder mitt i sommaren. Och dansa till konstig musik.
Jag vill träna så att jag inte orkar säga mitt namn men en vän från ett annat län, en vän som snart kanske kommer bli min sambo.
Jag vill umgås med min 96 skidfamilj.
Jag vill berätta för min lärare hur otroligt jävla dålig hon är, och även berätta hur mycket jag önskat att skolavslutningen skulle komma.
Jag vill göra ett glädjehopp och fånga det på bild.
Jag vill leva för dagen, och inse hur jävla bra det är.

Vilket sjukt bra väder det är idag! Känns precis som om det är mitt i sommarn. Men tråkigt nog är det bara mars fortfarande.. :(