Har egentligen ingenting viktigt att dela med mig av, men eftersom jag inte har speciellt mycket att göra så kan jag väl slinka in och berätta att jag klippte mig igår, hela 12cm rök och nu är det.. kort, men mycket fräschare, så jag måste nog säga att jag blev rätt nöjd med resultatet. Även fast det var sjukt jobbigt att klippa av så mycket, trodde jag skulle börja gråta när jag hörde hur hon klippte det rakt av POFF bara. (och nu låter det som om jag klippt av mig hela håret) MEN det var en bra bit som rök haha! så be nice.. 
Ha en bra torsdagskväll, imorgon är det freeedag! 

Sitter i skolan och degar. Är trött, varm och jätte sur över något jag faktiskt inte vet haha. Kanske för att jag inte fick sova hela dagen och va hemma från skolan, standard.
Ska snart iväg till idrottshuset och träna, bip-test (!!) står på schemat idag och jag vill helst av allt gråta när jag tänker på det, kommer sakta men säkert dö, allvarligt!

Ikväll är det match mot rynninge, är taggad till tusen. Ha det bra!

Måndagar borde vara olagliga, speciellt såna som denna, då det regnar och man helst av allt bara vill hem och lägga sig under duntäcket. Men vad gör man inte för skolan.. fy. 

Helgen gick över lika fort som den var kommen, men igår var en bra dag. Eftersom jag fick krama på min prins, han gör mig så glad. (när han inte jävlas med mig tjugofyrasju)... 
Nu ska jag borra ner huvudet i engelska böckerna eftersom prov står på schemat imorgon. Ha det bra!