Var med kajsa på marieberg igår. Vi kände för en heldags tur tillsammans med lite shopping och bara må bra. Och bra mådde vi! Så mycket kläder shoppade vi dock inte. Bara lite grann, hihih. 
Jag köpte i alla fall världens coolaste linser jag ska bära på fredag då det är lite halloween firande med mina favvo brudar. Är så peppad!! 

Om en stund ska jag ta bussen in till stan och träffa min twin, Frida. Vi ska strosa runt lite och fixa det sista till fredag. wihoo 
 
jag och kajsa igår. Hon försökte fly från bilden men jag fångade henne allt! 

 
Eftersom jag alltid sätter mig vid datorn, klickar in på facebook, kollar lite kläder.. och ''vips'' så har jag inget mer att göra så jag sitter och drar den blåa rutan på hemskärmen runt,runt runt. Då tänkte jag att jag kan slänga in ett enkelt lite kort inlägg här ist för andra gången idag haha (!)

Kom precis hem från kajsa, hängde där under eftermiddagen. Skönt som alltid. Vi kollade lite film, och tre avsnitt på en as bra serie som bara visas på svt play. Portkod 1321. Det handlar om två tjejer som är raka motsatsen och från början hatar varandra. Den ena är en lite mer kaos tjej och den andra är lite mer av den ''perfekta'' och prydliga typen. Deras föräldrar träffas, blir kära och drar iväg på en turné och lämnar tjejerna hemma och tvingar dom bo tillsammans. Det kommer nya avsnitt varje tisdag, och den är sjukt bra hihi! 

Imorgon ska jag och kajsa till marieberg och spendera lite pengar hehe. Myspys. Nu ska jag.. ehm ja, inte göra någonting men i alla fall. Hejdå! 
 
Njuter varenda sekund utav detta lov, gör absolut ingenting ena sekunden, mendans den andra är fylld av allt och ingenting. Snart hoppas jag kajsa hör av sig så jag slipper vara forever alone hela dagen. Annars ska jag inte göra ett dugg till kvällen, förutom att hämta ut ett paket från hm. MMMM lyckorus!