Idag har jag varit med mamma i huvudstaden hela dagen. Vi åkte buss fram och tillbaka och sitter nu rätt trötta båda två i soffan och kollar tv. Fick med mig en hel del fina grejer hem som jag kan visa imorgon. Punkt 8, (tror jag?) kommer också imorgon för den som orkar läsa. Hugs!

Mitt senaste inköp kan va varit ett utav det bästa köpen jag gjort på länge. Dock har jag inte fått hem det jag köpte, men jag tror jag borde få paketet på posten vilken dag som helst! Jag klickade hem, inget mindre än dessa alldeles underbart fina träningsskor som jag så länge, så länge trånat efter att äga. Mums

Mina mornar ser i stort sett lika dana ut varje dag. Jag börjar alltid med att klockan ringer (oftast för tidigt) så jag hinner snooza 1, eller 2 gånger. Det är ett måste, annars är jag trött hela dahen sen. Väl vaken sätter jag alltid på tvn och kollar på favorit programmet vakna med Nrj. Tycker det är så skönt att vakna upp lugnt och kunna dra sig några minuter. Därefter går jag upp och fixar mig en god frukost, som sällan ser lika dan ut varje morgon hör o häpna. Tycker om att variera den lite. Sedan tar jag min lilla bricka oxå traskar tillbaka till sängen där jag myser ner mig igen framför tvn och äter upp frukosten. Det är dock nu min dåliga vana att ligga kvar i sängen för länge brukar inträffa.. (men än har jag bara missat bussen en gång!) sen går jag upp och borstar tänder, sminkar mig, fixar håret, och till sist åker kläderna på. Älskar att gå i mina sköna myskläder på morgonen så därför åker de vanliga kläderna på sist;) ungefär så ser mina morgon rutiner ut hihi.