Januari
Började året dystert med slut på ett förhållande. Måde piss. Räddade allt med en vecka i Egypten med mamma. Hade världen härligaste, varmaste och skönaste vecka.

Februari
Var en månad med tappert ett kämpade med olika känslor. Jag umgicks med vänner och försökte tänka på annat så ofta som möjligt. 

Mars
Fyllde 17, firade brollan som blev 19, kajsa som blev 17, och världens bästa Alicia som också blev 17. Var även i Romme med ett härligt gäng brudar
 
April
Var i Spanien (Barcelona) med ett härligt fotbollslag. 

Maj

Firade Valborg i Torsby med ett gäng saknade människor, spelade årets första utomhusmatch och gjorde första målet i Sturehov tröjan. Spelade ännu mer fotboll, umgicks mycket med laget, och även mycket med min umpis. 
 
Juni
Fick sommarlov, började sommarjobba, firade midsommar, och tog mig an ett antal soltimmar
i solstolen. 


Juli
Var i Åhus med ett härligt tjejgäng och spelade Beachfotboll. Åkte till Stockholm med familjen. Åt en mysig sommarmiddag med Alicia på stan. Tog ytterligare en sväng till Åhus med min bästis. Tränade utav helvete, och njöt en del av sommarens vackra dagar. 
Augusti
 
Sov i vindskydd med min vapendragare. Hade kvalitétstid med sabina en hel dag fylld med både träning, och skitsnack. Fortsatte att träna utav helvete. Klippte av ett slitet sommarhår. Började skolan och inledde första skoldagen med brunch tillsammans med min vapedragare. Åkte till Stockholm med mamma och shoppade loss. 

September
"köpte lycka" i form av ett par Urbanears. Fick min efterlängtade Macbook av skolan. Hade myskväll hos emelie tillsammans med ett oslagbart gäng. 
 
Oktober
Firade mammas födelsedag med en avancerad tårta. Köpte ny lycka i form utav ett par skor. Fotade hösten tillsammans med pappa. 

November
Såg Bruno Mars live i globen. Firade pappas födelsedag med "frukost på sängen bordet". Åkte till London över dagen med min överlägset bästa mamma. Byggde pepparkakshus. Och bokade även biljetter till Avicii med Alicia. 
 
December
Firade 1:a, 2:a, 3:e och 4:e advent och började nedräkningen till 18årsdagen på riktigt. Åkte till Östersund med min stora familj skidåkarna. Firade jul tillsammans med en underbar familj. Och köpte lycka i form utav ett par efterlängtade stövlar. 
 
Härmed ser jag enbart möjligheter och utmaningar inför 2014 som ska bli en jävla kick-ass år! Ska bli frisk från sjukdomen och skaffa mig ett humör som heter duga. Bring it on 
Tre tips på bra serier
 
1. Gossip Girl
Tror jag de flesta av er antingen sett, eller åtminstonde hört talas om. Det är enligt mig, en utav de bästa serierna jag någonsin sett. Det handlar om några "överklass ungdomar" från Manhattan New york. Man får följa deras vardag som handlar mycket om mode, rykten, imige, och en hel del kärlek och drama. Under tiden man följer ungdomarnas vardag får man samtidigt en chans att försöka klura ut vem Gossip Girl är, som använder sig av en blogg med det senaste skvallret. Det finns 6 säsonger av Gossip Girl, så den är ganska lång men inte överdrivet! 
 
2. Hawaii Five-0
Är en utav de serier jag följer just nu. Det är en actionserie som handlar om polisen Steve McGarret som leder en elitstyrka på Hawaii tillsammans med sina kollegor Danny Williams, Chin Ho Kelly, och Kono Kalakua. Deras uppgift är att tillsammans lösa all brottslighet på ön, samtidigt som Steve på sidan av försöker lösa mordet på sina föräldrar, och ta fast den skickliga brottsligen Wo Fat som Steve misstänker som gärningsman för sin fars död. Serien innehåller mycket skämt, action, drama och även här kärlek. Det finns än så länge 2, eller 3 säsonger av Hawii Five-0 och jag tror att de håller på att göra fler. Men denna rekomenderar jag STARKT!
 
3. Blacklist
Är även denna en action serie, som faktiskt går på tv3 på Torsdagar klockan 9. Den handlar om Raymond "red" Reddington, som är en utav FBI:s mest efterlysta rymlingar. Han hävdar att FBI har ett intresse av att bli av med farliga brottslingar och terrorister. Därför ger Red ut en lista med alla de farligaste namnen i världen och lovar att samarbeta, men bara med agent Elizabeth Keen, en nybörjare bland FBI agenterna. Denna serie är alltså ny och går att följa på 3an klockan 9. Helt klart värd att se! 
 
 
Idag lämnade vi av jenny vid stationen eftersom det var hemgång som gällde för hennes del idag. Blev lite ledsen i ögat när hon skulle åka.. Hoppas hon kommer snart igen!
 
Efter det for jag, mamma, och joel vidare till marieberg för att lämna/byta lite grejer på mediamarkt. Men vi tog även en sväng förbi Ikea då jag spanat in en möbel att ställa tvn på, samt förvara en del grejer. 
 
Detta blev slutresultatet
Före/efter.