Idag var en knäpp dag i skolan, då vi hade invigning för våra nya lokaler och möbler. Det bjöds på fin mat, och tårta, mumsfilibaba. Annars så har det inte hänt så mycket, jag kämpar på och vidare. På fredag fyller jag år, och jag ser fram emot det. Hugs

 

Idag har det varit en jobbig dag, men jag har försökt göra det bästa utav det. Började med att åka ett långpass på skidorna, vilket gav mig lite tid till att tänka och rensa jobbiga tankar och känslor. När jag kom hem åkte jag ut med mamma och skulle övningsköra litegrann, men det gick inte riktigt som planerat haha. Skulle stanna lite snyggt på vägen men styrde lite för mycket till höger och körde rätt ner i diket, och vi satt fast rätt ordentligt. Så tillslut kom en annan bil och fick bogsera oss upp. Fy så jag skämdes, och fy så rädd jag blev..
Nu är i alla fall Sabina här och vi myser lite framför melodifestivalen, och senare blir det en skräckis. Hoppas ni har en bra lördagskväll!

Har varit med frida hela dagen. Vi började med ett pass på friskis vid 12. Sen gick vi spontant till la baguette i träningskläder och åt, och pratade. Innan vi åkte hem tog vi bussen till Karlslund arena och kollade fotboll en kort stund, innan jag kände att det var bättre att åka hem. Ibland agerar jag innan jag tänker, sån jag är.
Hade i alla fall en super skön fredag och nu ska jag trakassera brorsan som äntligen är hemma. Ha en bra kväll!