Dagarna rullar på i en väldig fart måste jag säga, och nu är det bara ynka 6 dagar kvar tills jag åker ner med bästa tjejerna och spelar beachfotbollscup i Åhus, Skåne. Och det är inte vilken cup som helst, för den här är så jävla FET! Har varit där tusen gånger innan, men då bara som åskådare med Sabina. Men i år fick jag och Alicia en snilleblixt då vi båda varit där och trånat efter att få spela. Så nu jäklar, är såååå peppad!!

Idag har jag hunnit med att springa milen uppe i ånnaboda, vilket var rätt ansträngande eftersom det är ganska kuperat. Men fy vilken skön känsla efteråt. Ikväll är jag ensam hemma så nu tänkte jag leta på en bra film att se till kvällen, då jag även tänkte lyxa till det med lite pannkaka dagen till ära.
Grå dag, grått humör.
Har jobbat från 9 till halv ett idag. Det regnade men vår ''handledare'' var snäll och gav oss bara inomhus jobb och lät oss även gå mycket tidigare vilket jag typ kysste hennes fötter för. När jag kom hem tog jag på mig torra kläder efter cykelturen hem. Sen tryckte jag igång det nya avsnittet av Pretty Little Liars som kom ut idag, wiii! Har även hunnit med ett köttigt styrkepass då jag inte hade någon motivation till att ta mig ut i det här vädret, sånt får man göra ibland. Lite träning blev det ändå, skönt! 
Igår var sabina här och vi hade en riktig myspyskväll. Vi lärde oss cup song låten, planerade vår vecka i åhus och gjorde tacos till familjen. Mumma. Sedan mös vi ner oss framför en skräckis, Texas Chainsaw 3D som faktiskt va rätt bra! 
Nu ska jag pudra näsan innan farfar kommer och hämtar mig. Ikväll ska jag äta sallad från gröna grodan och kolla på när ÖSK lirar boll. Hugs 
 
 
 
Några bilder som får beskriva de senaste dagarna. Midsommartårta, midsommarfrukost, några klädbilder, och en bild från igår när jag och Kajsa bestämde oss för att lana lite sims på kvällen eftersom väderleken tillät oss!