Som jag skrev förut skulle jag visa er mitt pepparkakshus som jag jobbat på sen i måndags förmiddag. Jag började då med att rita mallar för huset, göra och grädda alla bitar, och sedan på tisdag började jag montera ihop fan-skapet haha. Det har varit extremt pillrigt, MEN faktiskt rätt roligt. Konstigt nog? Jag brukar inte vara personen med det längsta tålamodet och orken att hålla på med sånt här smått och gott. Men, nu hade jag tydligen både tid, lust och ork! 


FREDAAAAG! Lite så gissar jag på att dom flesta känner idag, kanske? Veckan har gått skapligt fort och idag gjorde jag min andra dag i skolan den här veckan. Så nu har jag helgen till att vila upp mig, ta mig an ännu lite mer skoluppgifter, och sedan på tis ska jag ge mig an skolan igen. På torsdag sen åker jag tillsammans med världens bästa klubb, och härligaste gäng till Östersund för att skåda skidtävlng. Storebror tävlar, + alla andra härliga kompisar. Det ska bli kul att få träffa alla, samt skrika och pusha på bredvid spåret! 
 
Ikväll är det idol, och jag ber till alla de högre makterna att Kewin åker ut ikväll. Jag har lovat både mig själv, mamma och pappa att går Kewin till finalen nästa vecka, så tänker jag inte ens kolla. Förlåt, men det vore så orättvist om han gick ända dit.. Jaja, enough said. Ha en as bra fredagskväll, OCH helg! Ska visa er mitt pepparkakshus ikväll, eller imorgon. Kram 
 
Hoppet är det sista som lämnar mig 
Här är några utav de saker jag hoppas pakten på julafton är fyllda med. EspeciallyGant klockan hihi. 

1 - Victoria's Secret Angel Dream. 2 - Gant klocka. 3 - rosa blus från Gina. 4 - vitt linne från Gina. 5 - Johnny Bulls stövlar. 6 - snö örhängen. 7 - glittrig top från Gina. 8 - röd blus från Gina. 9 - Nike free run. 10 - vita täckbyxor. 11 - Stat In Place bh. 12 - Vans. 13 - kjol.