Imorgon är det Valborg och det är en högtid att fira för många. Medan det för vissa är en kväll att spendera med vänner eller enbart familj och njuta av en ledig dag mitt i veckan. Hur man än väljer att göra så tycker jag att det är viktigt att ta vara på stunden. Är du hemma med familjen, våga lägg ifrån dig telefonen och placera dig i nuet. Våga umgås och våga att må bra med din familj, vänner eller personer du älskar lite extra. Våga le och stunden och inse hur lyckligt lottad du är som sitter där tillsammans med människor som är precis lika glada att få spendera kvällen med dig. Är du ensam, gör något extra för dig själv! Anordna en sparvhök där du BARA fokuserar på dig och ditt ego. Sätt på en bra film och mys ner dig under en filt. Tillåter vädret, sätt dig i en solstol och njut av kvällssolen. Gör något just DU mår bra av och tänk på allt det fina som finns i ditt liv, det andra, det negativa, är inte välkommen på besök en kväll som denna. Denna kväll är till för njutning, avslappning och en jävla massa lycka!
Igår fyllde min fina fina vän Carro äntligen 18 år! För att fira detta gick vi tillsammans ett gäng tjejer efter skolan till Satins uteservering för att ta varsin drink. Solen lös och stekte på oss vilket var så himla härligt, det känns verkligen att sommaren är på ingång! 
Förlåt för en tråkig blogg under helgen, men nu är jag här och gör min röst hörd igen! 

Idag har jag varit på skidavslutning såhär i värmen (?), legat o solat med mamma och faktiskt fått bränna, övningskört med pappa och köpt mig en klänning till sommaren. Har bara hunnit fota den med telefonen så det får duga än så länge om ingen annan vill se tydligare bilder. Släng in en kommentar i så fall! Kram
Maxiklänning, 199:- Gina Tricot