Gott nytt år till er alla! Hoppas eran kväll blir bra och att ni får mycket skratt och kärlek. Jag ska fira med nära och kära och njuta av tillvaron. Hugs! 
 
Jag och Hanna förbereder kvällsen efterrätt! 
Idag började jag dagen med en lång och skön dusch med både omvårdnad av fötter, kropp, naglar och hår. Hela kittet. Jag använde allt ifrån ansiktsmask till djupgående fotkräm som gör fötterna sådär bebislena ni vet, såå skönt! Sedan tog jag på mig mjukisdressen och städade ordning i rummet, städade åt min sambo (min fisk) och sen begav jag mig in till stan!
 
I stan och på mellandagsrean hittade jag ytterligare 3 fynd. Två som var på rea och en tröja som jag kollat och klämpt på länge men som inte var nedsatt. Den marinblå är från BikBok, Mönstrade t-shirten/tunikan från Gina och väskan från Accent. Väskan har gulddetaljer och är i mocka-material på sidorna! 
 
 
Idag ska jag ha en riktig mysdag. Jag har precis kollat klart på ett avsnitt av OTH och nu tänkte jag ta en dusch och köra en sån där kliniskt rengöring av mig själv haha. Mot eftermiddagen ska jag in till stan och kolla en sista gång i butikerna för att försöka stilla mitt shoppingsug/down humör eller vad det nu är. Någonting stör mig och jag vet inte vad. Hur som helst försöker jag hitta de bra i vardagen och idag ser jag fram emot en mysig kväll tillsammans med Hagströms på nyår. Inget festande, inget glammigt och inget överdrivet. 
 
Här kommer ett filmtips på en film jag och mamma såg igår! 
 
Two Night Stand - En snöstorm tvingar två personer, Alec och Megan, att efter ett one night stand spendera 2 dygn tillsammans eftersom dom inte kan eller får ta sig ut i vädret. Megan är i en liten "down-period" då hon nyligen gjort slut med sitt ex och hennes kompis pushar henne till att släppa loss och träffa nytt folk. Megan känner sig desperat och skapar ett konto på en datingsajt där hon får kontakt med Alec som hon bestämmer träff med. Hon åker hem till honom samma kväll men morgonen efter, och dygnen efter blir inte riktigt som dom tänkt sig. Två  främlingar, instängda tillsammans i en lägenhet, efter ett desperat one night stand.