Hur har eran långhelg börjat? Min har börjat på topp och jag hoppas den fortsätter i samma takt! Kort sumering: 
Igår började jag dagen med att först kolla runt på internett och fila lite extra på köksdetaljerna med pappa. Sedan tog vi oss en sväng till mariberg, kombinerat med övningskörning. Väl hemma tog jag på mig skorna och gick en längre promenad eftersom yogan inte var idag, trist.. Resten av kvällen mös jag med mamma och pappa och såg sista avsnittet av Blacklist. HJÄLP va jag älskar den serien!! Och igår lovade dom en säsong 2, snacka om att jag blev glad (!)
 
Idag ska jag ta det lugnt på förmiddagen för att sedan jobba från 15-19, och sen ska jag vidare till Carro som har födelsedags middag. MYS. Hoppas ni får en bra fredag! Kram 
Även fast dagarna är fyllda med skratt och leenden känns livet läskigt, förvirrade och jobbigt. Lite som på bilen. Suddigt och i rörelse, men ändå alldeles stillastående. Vart ska jag? vem är jag? vad vill jag? 
 
Oj vilken härlig onsdag jag har haft! Jag började den som jag brukar göra, med morgon-simning. Lika jobbigt att väl ta sig ner i vattnet, men alltid lika skönt väl igång. Efter det knallade jag upp på stan där pappa plockade upp mig och vi for vidare till IKEA. Där fick vi hjälp att färdigställa vårt kök som vi troligtvis ska inhandla nästa vecka, spännande! Därefter fick jag skjuts till skolan och knapade av dagens svenska lektion. 
 
Efter skolan kom förälder nr2. och plockade upp mig haha, denna gång mamma. Med henne spenderade jag eftermiddagen på Marieberg och shoppade vilket vi hade planerat och suktat efter båda två. Oj va mycket jag skulle kunna handla, men jag får hålla mig i skinnet om jag inte vill leva pank resten av livet haha. 
 

linne från BikBok med spetsdetaljer.

guldring från Cubus

två par ballerina från Skopunkten + en svart långklänning från BikBok som jag inte fotade!
 
 
Idag har jag varit i skolan som vanligt, dock hade jag inte fullt lika lång dag som vanliga tisdagar. Jag var på rättegång med klassen under Sam-lektionen vilket var jätte spännande!  Blev SÅ inspirerad och drömmen om att bli åklagare/advokat blev ännu starkare. Alla tankar och ångesten inför framtiden är både jobbig och spännande att försöka handskas med. Har ni också svårt att bestämma er, och svårt att koppla tankarna kring framtiden? Tycker ibland att det är lite smått skrämmande.

Nu sitter jag med mamma och kollar kvällens avsnitt av Biggest Loser, HEJA CHRISTOS O SARA! 

Tre jag i en o samma bild.