Ligger i en säng, på ett hotell, på Island och sörjer lite att jag inte är hemma och firar halloween. Men vad gör väl det om 100 år.. skoja haha. 

Här lite bilder från i onsdags när vi var ute på Ritz, jag och världens bästa brudar! 

ÄNTLIGEN har jag fått en ny kamera!

Nu kan jag äntligen börja uppdatera bloggen med lite roliga bilder igen. Idag på förmiddagen åkte jag och pappa till stan och köpte en ny kamera till mig. Är sådär löjligt glad nu när jag äntligen kan leka, fota och uppdatera här med lite roligare material. Jag ska försöka fota lite av det jag köpte på Ullared i tisdags också men just nu har jag inte tid, dax att packa väskan eftersom jag flyger till Island imorgon!
 
 
 
Att jag imorgon åker till Ullared tillsammans med ett gäng brudar kan inte bli mycket mer en succé!

Första dagen på lovet och jag kan bara säga att den varit allt annat än lugn! Först jobbade jag mellan 8.15-13.15 vilket ändå gick relativt fort. När jag kom hem försökte jag få upp värmen i kroppen som var allt annat än med mig hem (?) och senare tog jag en promenad. Jag måste säga att jag tycker om dagar jag har mycket att göra, det är extra skönt att sätta sig ner och bara känna att man kan ta det hur lugnt som helst men samtidigt känna att man hunnit med så  pass mycket. Någon mer än jag? Sen ska jag inte sticka under stol med att jag är mycket för lata dagar också, MEN jag är en person med myror i brallan haha. Can't help it! 
 
Imorgon åker jag till Ullared med min faster, kusin och tjejerna Lindström. Eva, Julia och Johanna. Jag har faktiskt längtar riktigt mycket då jag trivs väldigt bra i deras sällskap och att sätta Lina i shopping är ju aldrig något jag brukar tacka nej till;)
 
Sitter just nu och spelar lite Sims4, nu när jag äntligen kan ta det lite lugnt haha.