Idag var jag hemma från skolan då gårdagen var rätt turbulent av olika anledningar. På förmiddgen var jag ute på en promenad i det fina höstvädret. Jag tycker det är rätt coolt egentligen hur ett vackert väder och lite rörelse kan få en på så bra humör ?! 

Mot eftermiddag hade jag en date med bästis som vi båda hade lite hängande i luften på grund av sjukdom, men vi tog oss i kragen båda två och möttes på Wayne's för en kaffe. Där satt vi i drygt en timma och gick igen allt vi missat sedan London. Känner inte ni att det är läskigt att tiden går så fort ibland? När jag och Sabina idag konstaterade att det var över 2,5 vecka sen vi sågs vart vi båda rätt chockade! 
 
Kappa - Sheinside // Tröja - Gina Tricot // Stövlar - Urban Project // klänning (som ser ut att vara en kjol) - Gina Tricot // 
Här kommer ett filmtips till er som sitter hemma, en ledig måndag och inte har något att göra. Eller letar efter en bra film att krypa ner till när kvällen närmar sig. Vad syftet är spelar ju egentligen nada roll, men hur som helst tycker jag verkligen denna filmen är värd att se. En romantisk komedi med bra skådespelare! 
 
Blended handlar om Jim och Lauren som träffas för första gången på en blinddate där Jim tar med Lauren till en bar som inte riktigt faller henne i smaken. De båda är ensamstående och har 2 respektive 3 barn. Jim's fru dog i cancer och Lauren's bedrog man henne ett flertal tilltällen. Efter daten kommer de överrens om att dom inte ska träffas igen och att dom inte alls är menade för varandra. Men efter att dom av en konstig slump hamnar på samma All Inclusive resa, i Afrika, på samma hotell, i samma svit (!?) blir saker och ting inte som planerat.. 

Jeans - Dr.Denim // Tröja - Cubus // Klocka - Ur&Penn // Ringar - London Primark // Skor - Office