Idag är jag som ett barn inför julafton! Idag kommer två värmlandsfavoriter på besök, imorgon ska jag fira in valborg och våren med dessa och ett antal klasskompisar och det kommer bli CPKUL! Idag känner jag på väldigt länge livsgnista, lite glädje och lycka långt därinne någonstans, ska försöka bibehåll denna känsla, glida med och låta kroppen och känslan tala om för mig vad jag behöver, inte behöver, vill ha och inte vill ha. Låta mig själv vara lite huvudpersonen i min egen lilla bok!  

Idag är det skola från 12.50-15.20, sen ska jag småhandla lite åt mamma på Willys, hem och förbereda litegrann. 18-19 är det Zumba och sen myskväll. Imorgon hoppas jag på helt ledigt men annars blir det i alla fall en kort dag och sen är det PARTY. Jag längtar! 

-Är att lyssna på sig själv att vara hård och tuff?
-Är att att lyssna på sig själv att få processen att forsätta gå i långsam takt och inte dra bort plåstret för fort?
-Hur ska jag veta vad som är rätt eller fel? 
Tusen tankar. Gömmer mig under mammas filt på hennes jobb ett tag. 
 
 
 
Här kommer ännu ett litet filmtips som jag tror många av er tycker om när jag tipsar om, eller? 
 
Micke & Veronica - En svensk komedifilm som handlar om snickaren Micke och läkaren Veronica som båda är runt 40 och och träffas under en dejt, som egentligen var ämnad hennes kollega där Veronica bara skulle vara ett stöd för att dejten inte skulle bli pinsam. Micke och Veronicas barn hatar varandra, exen krånglar och mötet med svärföräldrarna blir en riktig klasskrock då dem kommer från två helt olika världar när det gäller pengar, umgänge och jobb. Micke och Veronica faller platt för varann och bestämmer sig gnska snabbt för att spendera sommaren tillsammans i den bohuslänska skärgården, men sommaren blir inte riktigt som dem tänkt sig.. 
 
Här kommer en lite med detaljerad beskrivning om hur min helg såg ut. Jag befann mig alltså i Stockholm tillsammans med bestie och mådde som fisken i vattnet. Alla borde ha en vän som hon. Jag är en lycklig typ! 
 
Runt 16 i fredags rullade vi mot Stockholm och på kvällen mös vi framför tvn med hennes bror och hans sambo och tillsammans såg vi finalen av Let's Dance, (tänker inte diskutera resultatet för det är patetiskt haha). På lördagsmorgonen gick vi upp rätt tidigt för att hinna med tunnelbanan så vi kunde hänga på låset till butikerna och hinna med shopping innan partymode kallade! 
 
Vi åt lunch på ett mysigt ställe inne i Kungshallen, fortsatte sedan shoppingen innan vi sprang förbi Espresso House och köpte oss varsin latte som vi drack på vägen hem.

 
Väl hemma började vi göra oss party redo, fixa naglar, hår, smink you name it. Det kostar att ligga på topp haha. Vi drack gott vin och cider och vid 19.30 var vi inne i Globen. Hela Stockholmshelgen var en födelsedagspresent från mig till Sabina eftersom jag gav henne biljetter till Alesso som spelade på lördagen vilket var FETT. Vi hoppade, dansade och skrek till ungefär 23 då vi, med jääävligt onda fötter, tog oss tillbaka till lägenheten och somnade. Kort summering: helgen var BÄST
 
<3