Uppdatering från Egypten

Internet går katastrof-sakta här så jag kommer inte kunna uppdatera er så speciellt mycket.. Instgram uppdaterar jag halvt så kolla där: liinalager 


Tänkte jag gör ett tidsinställt inlägg här eftersom jag förmodligen nu sitter på bussen på väg till Göteborg och Landvetter. Vi åker Swebus nattbus Örebro-Stockholm, sen Stockholm-Göteborg och kommer vara framme i Göteborg 5.20. Sedan går planet till Egypten går 7.00. Tidigt ska det va haha! 
 
Jag tror att jag kommer ha tillgång till Wifi under veckan och att jag kan uppdatera er under tiden. Men jag har gjort några fler tidinställda inlägg åt er för att det inte ska stå helt ekande tomt. Annars så hörs och syns ni. Ha det bra hemma på svensk mark, jag ska chilla i solen men en o annan drink, och vet ni? På söndag fyller jag 19! 
 
Två bilder från dagens naturkunskapslektion. This girl is AMAZING
 
 
I helgen såg jag en sån där bra film igen som jag måste tipsa er om! Den var en lite skum, men på nått sätt sevärd. Det är en romantisk komedi som helt klart har sin charm! 
 
Barefoot - det "svarta fåret" Jay kommer från en rik familj som inte rikrigt har någon tro på honom. Efter att ha gjort ett brott får han arbeta med samhällstjänst på ett psyksjukhus där han träffar Daisy, en tjej som levt isolerad hela sitt liv och som inte riktigt är medveten om omvärden. En kväll när Jay är påväg hem ser han hur någon, en "doktor" försöker kladda på Daisy och han springer dit för att hjälpa henne, detta är även så dom möts. Daisy ser då sin chans att rymma och följer efter Jay ut. Härifrån tar filmen en väldig vändning och hela filmens handling kommer efter att Jay beslutar sig att ta med sig Daisy som sin date till sin bror stora bröllop för att inte verkar underlägsen till sin familj...