Igår firade vi bästis som fyllde 20 med att slå klackarna i taket, ordentligt. Vi dansade på satin till klockan var 2 och sedan deckade jag brutalt i sängen hemma. Idag har jag mått som jag förtjänar men lyckades ändå ta mig upp och vara ute och heja ett par timmar under dagens tävling. Imorgon ska jag jobba sista dagen på SM och kontrollera åkarna ifall dom skulle bryta mot regler eller uppträda oschysst/osportsligt. Watch out!
 
Nu ska jag inta säng-läge innan jag byter till soff-läge. Myspys
 
Idag är det ingen vanlig dag, nej för idag är det min allra bästa väns födelsedag! Tänk att du idag fyller hela 20 bast och äntligen fått göra din debut på systembolaget hihi. Ikväll ska vi fira och det ska göras ordentligt! 
I LOVE YOU
 
 
 
Fjärde dagen på SM-veckan och idag tog jag ett break som assisterande tävlingsledare och coachade våra åkare under herrstafetten. Där hade Garphyttan två lag med som gjorde en bra insats! Efter herrstafetten fick jag gå in och sitta i tidtagningen som teknik kontrollant - vilket innebär att jag under damstafetten satt och granskade en bildskärm för att se om någon "fuskade", eller körde oschysst. Det är även uppdraget jag kommer ha under söndagens sprint. Rätt spännande om ni frågar mig! 
 
FÖRRESTEN, vad tycker ni om nya designen? Jag håller fortfarande på och slipar på småsaker men känner ändå att den är rätt okej. Ge mig feedback! 
 
Och vet ni? ikväll ska jag testa på Zumba hihi.