Idag har jag varit med mamma till Marieberg på förmiddagen efter en snabbstädning hemma. Eftersom sommaren inte verkar vela jobba med oss får man väl ta och jobba med den istället så vi handlade varsitt par gummistövlar, jag ett par jättemysiga tofflor och en massa blockljus till mysiga myskvällar. Allvarligt, ska det vara såhär i Juli?
 
Ikväll ska jag och brorsan ha myskväll, gå på bio och bara umgås. Mamma och pappa åker till Stockholm för att testa på takvandring så vi har FF. Imorgon jobbar jag 9-16 och sen ska jag träffa Carro. Söndag är det också jobb, 8.30-15, sen ska vi nog ha en sista middag med kusinerna innan dom far hemåt till Amerikat. Och vet ni? I slutet av September - början av Oktober åker jag och mamma dit och lever loppan hihi.
Can't wait! 

Iklädd varm kappa och blek som ett lakan. Welcome to the Swedish summer<3 
I min senaste leverans från Shein hittade jag denna vita jumpsuit som du kan knyta och fästa på en mängd olika sätt. Här har jag testat två: 
 
Ni hittar den HÄR
 
 
Hej och hå vad det ekat tomt här sen bloppisen. Jag har haft häcken full och jobbat i stort sett hela veckan utom onsdag, och sen varit med kompisar hela helgen. Idag ligger jag hemma och mår inget vidare med noll krafter, orkar inte gå in på det djupare men förhoppningsvis är jag på banan inom ett par dagar! 

Min helg har varit dunderbra! I fredags var jag på bio med Denise för att se Magic Mike XXL gång nummer 2. Fortfarande lika tagen. I lördags jobbade jag till 17 innan jag och Denise åkte till Helena för att göra oss i ordning. På kvällen dansade vi på Hawaiifesten inne på Frimis med Hulahula blommor kring halsen. 
 
Veckan som kommer innehåller väldigt lite jobb men ändå har jag massor planerat. Imorgon ska jag till Falun över dagen för att inspektera Joels nya lägenhet. Onsdag ska jag träffa en efterlängtad Kajsa på förmiddagen och mot eftermiddagen ska jag träffa goa Denise igen innan vi ska till Strömpis för att se Norlie & KKV! Torsdag är inte planerad ännu och fredag har jag biodate med storebror min. Vi ska se nya Mission Impossible! 
 


På tal om filmer och på tal om Mission Impossible. Har ni sett de nya Johan Falk filmerna? Om inte, GÖR DET! Igår såg jag nr3 av de nya, hemska händelser man ACK så bra dom är. Ni hittar dom på DreamfilmHD!