OJ vilken dålig uppdatering det varit här senaste dagarna, men ursäkten får bli att jag faktiskt inte alls mått bra så energin har gått åt till att återhämta mig någorlunda. Men NU är jag tillbaka. Jag tänkte börja med att ge er en blandad kompott av bilder från veckan, sen kommer lite bilder på vad jag shoppat. Shoppingen där nere är bäst! Butiker som både Primark, Bershka, Pull&Bear, Zara, och Mango + måååånga fler. 
Me like tihi! 

Här kommer en hel del bilder

Spanien är vaaaaarmt, men jag lever! Idag ska vi iväg till Torrevieja för att kolla läget, spana in något annat än Alicante och Playa de Flamenca som vårt område heter. Förövrigt är allt bra och jag njuter till fullo! Imorgon är sista dagen vilket är rätt tragiskt men jag hoppas de svenska vädret kan vända lagom tills jag kommer hem, typ. Annars? Jag har varit superdålig på att använda kameran så det kommr bli bara mobilbilder till er här på bloggen, men jag tänker lite: bättre än inget!
 
För att sammanfatta lite hur vi har det hihi<3 
I veckan befinner jag mig i Spanien så uppdateringen kommer skela. Men ett och annat inlägg ska jag skramla ihop åt er! Men kort om läget:

-det är superskönt och supervarmt! 
-havet är varmt och svalkar (tur)
-shoppingen äger, och idag började jag stilla shoppingsuget med både byxor, 2 toppar, bikini, 2 väskor och en klänning. 
-imorgon ska jag testa spansk Zumba. 
-min familj är bäst ingen protest. 

Lite blandade bilder från igår&idag!