Igår fick jag en sån där hej kom och hjälp mig idé då jag helt plötsligt fick för mig att jag skulle påskpyssla. Jag fick egentligen idén från en blogg som var på första sidan av blogg.se! 

Hur som helst så bestämde jag mig för att göra påskkrukor som då ska föreställa trasiga/kläckta ägg. Det ända man behövde var: gipsbindor, ballonger och vatten. 
Det första jag gjorde var att fylla ballongerna med lite vatten då det står stadigare under torkning. Sen klippte jag lagom stora bitar av gipsbindorna (som finns på rulle) doppade dom i vatten och fäste på ballongen tills hela, önskad mängd, var täckt. Därefter fick dom stå och torka över natten och i morse gjorde jag klart spektaklet. Jag klippte ett litet försiktigt hål i ballongen så luften gick ur och då släppte den automatiskt från gipset. Det kan knaka lite så att man lätt tror att den är påväg att spricka, men den håller! Därefter klippte jag till kanterna så att det skulle se ut som ett sprucket ägg, och detta blev resultatet: 
Jag tycker der blev rätt gulligt hihi. Try it! 
Igår började jag förmiddagen med Yoga. Gud va det är bäst, både för kropp och knopp! Runt 14 blev jag hämtad av Felix och vi åkte vidare till citygross för att handla vin (han inte jag) och mat inför kvällens tapaskalas! Vi hittade mycket gott och det var vad resultatet blev. Vi drack vin och kollade på gladiatorerna och mådde hur bra som helst! 

Idag jobbar jag 13-18 och ikväll ska vi grilla och se nya Beckfilmen som hade premiär igår, någon av er som sett den redan? Bra/dålig? 

Äntligen fredag och äntligen påsklov. Kan inte säga mer än att det kommer så himla lägligt. Lämnade in gymnasiearbetet för (förhoppningsvis) sista gången igår, betade av ett psykologiprov i förmiddags och känner mig jätteredo att gå på ledighet. Ikväll ska jag mysa framför Let's dance med familjen och en skål naturgodis.

Imorgon vankas vinkväll, men innan det ska jag nog börja morgonen med Yoga. Ha en underbar fredag lovers!
Dagens humör i en bild från Egypten.