Hej och hå vad helgen gick fort. Och vet ni? Numera bor jag ensam i min alldeles egna etta på norr i centrala Örebro. Och vet ni en till sak? Jag STORMTRIVS redan. 
 
I lördagsmorgon fick jag nyklarna till lägengeten, direkt efter det åkte vi och hämtade släpkärran för att sedan åka hem för första lasset. Det gick totalt 3 eller 4 lass tror jag (då de 2 sista var mest småtjaffs). Natten till söndag sov jag min första natt själv och det gick över förväntan. Somnade sent men somnade fort och sov hela natten, länge dessutom och när jag vaknade var jag lika trött om inte tröttare haha. Hade ju förväntat mig att jag skulle ligga vakne halva natten, men icke. 
 
Igår var fina J här och vi kollade Solsidan, Helenius Hörna för att avrunda med fredagens avsnitt av Boy Machine. Finafina människa. hihi. 
 
Idag har jag jobbat och snart kommer Helena för lite myskväll. Imorgon jobbar jag kort dag för att sedan plugga matte med Anna och till sist men inte minst träning med mamma och ytterligare en myskväll. Tills dess, ha det bäst! Uppdateringen kommer bli bättre, håll ut! 
Bilder på hela lägenheten kommer snart, men än så länge kan ni ju ta en sneak peak på min tavlor här bakom. Det är lite av mina bebisar jag vakar över hehe. 
Mina vänner, imorgon, lördag börjar jag ÄNTLIGEN flytta in i min lägenhet!! Klockan 9.00 ska jag hämta nycklarna och sedan är det full rulle att då i ordning den sådär perfekt. Gissa vem som är nervös?

Men först! Fredag. Jag jobbar 7-16 sen ska jag träffa Sabina för en fika innan kvällen drar igång. Ha en underbar fredag. Var rädda om varandra och uppskatta det små sakerna i vardagen. Le åt dina klasskamrater, kollegor eller vänner. Tänk på alla som tycker om dig för just den du är. Le åt busschauffören som kör dig till din destination. Tacka mamma för att hon kör dig till skolan. Le lite extra åt kassörskan du köper frukostmackan av. Unna dig själv en god frukost, ta hand om dig själv och varandra. Var glad för livet och se allt med positiva ögon. Du har tak över huvudet, mat på bordet, rinnande vatten i kranen och folk som älskar dig.
Le le le och skratta vänner! Hjälp, igen, vad tiden springer iväg, igen.. Anyway! 

Igår var jag på myspys med mina fina kollegor hemma hos Virre som gjort storslagen shushi all by herself! Är fortfarande mäkta imponerad över hur bra hon gjorde det. Räkrullar, avokadorullar, tonfiskrullar och laxrullar. Jag som älskar shushi dog ju lite lagom. Till efterrätt hade hon gjort en jättegod cappuccinopannakotta. Runt 12 ramlade jag in hemma, mätt och belåten och bara väldigt glad. Har så mycket fina människor i min omgivning! 


Smile and laugh alot, it's cheaper than medicine