Häromdagen fick jag paket från SheIn där jag hittade denna Khaki gröna Trenchcoat i tunnare tyg! Ni hittar den HÄR
 
Filmtips på 6an ikväll klockan 21.00 folks! 
 
Fire With FireEfter en hård dag på brandstationen planerar Jeremy Coleman och hans kollegor att avsluta arbetspasset med en låda whisky, men innan de hinner dit bevittnar Jeremy ofrivilligt de brutala morden på en butiksägare och hans son. När Jeremy tvingas vittna och identifiera den skyldige får han en chock när mördaren reciterar hans fullständiga namn och adress. Jeremy blir tvungen att ge upp sin karriär och gå in i vittnesbeskydd, men säkerheten visar sig vara tillfällig.
 
Igår var det partaj för min lilla party pingla Denise som fyllt 20 och kvällen var guld! Vi startade hemma hos Denise med drinkar och umgänge och avslutade kvällen på Strömpis och PlayHouse evenemanget. Vi var kvar till stängning och var hemma sent. Sjukt sliten och allmänt trött på livet pallrade jag mig upp klockan 8 när klockan ringde och stapplade iväg till jobbet där jag avverkade ett par timmar innan jag åkte hem och totaldeckade i sängen haha. 
 
Nu sitter jag i soffan och ska slå på en film, Bad Teacher blir det ikväll. Det blir spännand att se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna. Imorgon vankas jobb 7-16.30 och sen ska jag ha myskväll med Alicia. Gos! 
 
Jag hade på mig mönstrade byxor från Gina Tricot, T-shirt från Bershka och bruna klackar från K.Cobler.