Godmorgon

Idag ska jag förhoppningsvis göra min allra sista mattelektion och därmed är jag klar med gymnasiet! Känslan i magen är verkligen svår att tyda just nu. Har lite ångest och är nervös för provet samtidigt som det är sån konstig känsla att på riktigt vara HELT klart. Jag kan ju göra PRECIS vad jag vill efter det här?! 
Spännande, skrämmande, nervöst, jobbigt, lyckligt och jätte konstigt ju? 

Förövrigt stormtrivs jag i lägenheten och klädde mig i mina marinblå jeans imorse som jag rotade fram i lådan. Jag visar er ikväll! 
Måndag och ny vecka

Första natten i lägenheten var en skön men väldigt panikartad natt haha. För att göra en lång historia kort så hade jag förlagt min laddare på jobbet varpå min telefon dör vid 23 tiden. Snabbt och smart (tyckte jag för en millesekund) tänkte jag att "äh jag skriver till mamma och pappa så dom vet iaf och kanske kan komma förbi och väcka mig på väg till jobbet) MEN bredbandet är inte ännu inkopplat och jag internetdelade via telefonen, som ju var död, jippie.. Det slutade i alla fall med att jag hade timern på ugnen ställd var 90:onde minut eftersom det var maxtid... Herregud haha!

Dagen idag har dock varit betydligt bättre och jag hade både hunnit jobba, träna, träffa Denise, pluggat och betalat tråkiga räkningar. Juste! Avnjöt också en himmelsk god middag framför tvn i all rush:


ÄNTLIGEN är jag på plats i nya lägenheten och jag trivs redan som fisket i vattnet eller som handen ia handsken! 
 
Helgen har gått åt till att flytta, umgås med storebror och i eftermiddags var jag hos Anna och gjorde min näst sista mattelektion innan jag är helt klar. Allt börjar falla på plats nu. 
Även i lördags klarade jag av en såndär liten "milstolpe" att kunna träna långlöpning med brorsan och verkligen njuta. Vi sprang uppe i Kilsbergen cirka 1,5h och munnarna gick i ett. På kvällen sen var jag på Denises inflyttningfest vilket också blev superlyckat! Jag är omgiven av sååå fina människor. 
 
Nyduschad, osminkad men ack så glad. Ha en bra söndag!