Idag har jag jobbat mellan 7-14, varit på bio mer Erik och morfar fö att sedan bränna av ett rumppass på gymet! Kändes lätt och kul efter två dagars vila.

Imorgon ska jag jobba samma pass, träna med julia och på kvällen ska jag äntligen få träffa Alicia. Ser fram emot imorgon!

Äntligen är min monster-jobb-vecka över! Trodde där i mitten av veckan att jag inte skulle palla jobba alla pass, men med lite vilja går det mesta, i alla fall när man heter Lina Lager. Det är ju på gott och på ont att jag är så envis haha! 
 
Tog en skön sovmorgon idag, klev upp och gjorde livets smoothiebowl:

Banan
Kiwi
Mango
Annanas
Kokosdryck

BLEND IT. 
 
Godmorgon! Jag har haft en mördar-vecka när det gäller jobb därav den dåliga uppdateringen. Jag har jobbat dubbelt från onsdag till fredag och idag är det sista jobbpasset innan ledigt imorgon.
 
Idag har jag tänkt att träna, umgås med familjen (minus en som jobbar) och sen börjar jag jobba vid 17! Ikväll kanske jag ska till Strömpis och se Daniel Adams Ray om någon av mina kära vänner vill följa med. Annars blir det kanske soffan och en påse godis. Valet är svårt haha. Tills dess, ha en fin lördag!