Lyssna och njut. En av mina favoritcovers: 
 
Vad är det här för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Sabinas födeösedag, hurra, hurra, hurra! 
 
Idag fyller min tös 21 år och har även under helgen flyttat till sitt första egna boende, wow! Tiden går så fort. 
 
Igår hade jag party här och kvällen spårade totalt, men tiden här med vännerna var guld. Älskar att ha alla möjliga samlade och stråla samman. Vaknade sliten som bara den i morse och sov fram till 12 då jag tog mig upp ur sängen, fräschade till mig och lägenheten innan jag tog mig en sväng på stan och ångestshoppade litegrann. Fick med mig 4 tröjor, en klänning och 4 små gulliga assietter. Dem är mycket mer lila i verkligheten men kameran och jag ville inte samarbeta.. 
 
Dålig uppdatering här men livet kom emellan! 
 
I måndags blev jag bjuden av Sabina på lunch i form av soppa och mackor vilket passade perfekt i ruskvädret. Vi hade lite tidig födelsedagsfirande för henne eftersom lilla flickan fyller 21 på lördag. Usch tiden bara springer iväg! På kvällen jobbade jag fram till 19.30 innan jag åkte hem och slocknade på typ 2sekunder runt klockan 21.30. Fick mig 13 lyxiga timmar sömn vilket behövdes. Trots det är jag fortfarande trött haha.. 
 
Igår var mamma här och mös med mig. Ikväll ska jag nog somna tidigt eller sitta uppe framför en bra kärleksfilm!