Detta inlägg kan bli allt ifrån bra till katastrof för jag ligger i sängen och ska precis sova pga extremt trött men oj vilken kväll jag har haft idag! 

Jag började dagen med en förmiddag hos Anna, snart är skolan check och avslutad (!). Efter det jobbade jag mellan 14-17 och åkte till Örebro Universitet för att lyssna på en föreläsning mamma tyckte vi skulle gå på. WOW. Ikväll har jag blivit befordrad. Jag har blivit omedvetet befodrad till VD på mitt alldeles egna företag, vet ni vilket? MITT liv. Mitt liv där jag har alla som helst möjligheter och där det är jag som arbetar för att uppnå mina mål. Jag arbetar med konflikter, med att ge och ta och med att ibland ta av sig mina gula solglasögon och se på världen som andra kanske ser den och möta dem på vägen för att slippa onödiga hinder eller missförstånd. Mitt liv där jag måste våga tro på att jag kan lyckas, våga låta mig själv vara glad och låta mig själv ta plats och vara huvudperson och VD. 

"Varför ska jag bry mig om vad alla andra tycker om mig? Alla andra är ju så fruktansvärt många!!
En trött lina efter träning // en godare middag i form av laxpasta toppat med spenat och pinjenötter // kvällens tre föreläsare // 
Monday workout done! 

Jäklar vilket pass jag brände av på gymet idag efter jobbet. Kändes så skönt att verkligen springa utan stopp. Springa när det känns som man flyger på moln. Världens grymmaste känsla! 

Jobbade från 8-16 idag med Sara och det var jätte lugnt och skönt. Kändes rätt okej med tanke på att jag låg vaken rätt länge igår och grubblade. Får försöka lägga mig lite tidigare idag eftersom jag börjar redan 6.45 imorgon! Efter jobbet ska jag möta Helena och börja grovplanera höstens stora resa, GALET


Tipstipstips!! 
Jag har precis påbörjat ännu en ny serie. Jag såg ju för ett tag sen Carrie's Diaries som jag tror jag skrev några rader om. Men denna gång fick jag ett hett tips från storebror. 
 
Suits - Serien utspelar sig i New York och handlar om Harvey Specter, en av New Yorks främsta advokater som nyligen blivit befordrad till senior partner på den prestigefyllda fullservicefirman Pearson Hardman, och tvingas av företagets policy att anställa en biträdande jurist. Efter en oavsiktlig intervju med Mike Ross, ett geni med fotografiskt minne, är Harvey imponerad av den yngre mannens intelligens och kvicka tänkande, hans juridiska kunskaper, och hans genuina önskan att bli advokat, och anställer honom. Men på grund av det faktum att Mike saknar juristexamen, och eftersom företaget föredrar Harwardexamen, blir de båda tvingade till att låtsas att Mike har en Harvardexamen.
 
Jag blev helt besatt av denna serie eftersom advokatyrket verkligen är mitt absoluta drömyrke. En gång i tiden ska jag också arbeta med detta. Få bestämma och göra sin röst hörd!