Idag är det alla mammors dag och jag kunde inte vara mer stolt, tacksam och lycklig att jag får ha just den mamma jag har. Hon är inte "bara" min mamma, hon är min bästa vän, min trygghet, min wingmate, min andra halva och hon är anledningen till att jag lever. Utan henne vore jag riktigt jäkla chanslös. Tack för att du finns i mitt liv mamma <3
 
 
Godmorgon! Äntligen fredag eller vad säger ni? Pricken över i:et hade ju varit strålande sol och asvarmt, men jag är glad ändå! 

Mina planer för dagen är: 
*städa lägenheten 
*hämta paket på Ica från SheIn
*Träna 
*Fixa naglarna 

Jag har just ätit frukost och ska börja städa innan mamma kommer och hämtar mig och skjutsar mig till gymet. (Regn och en fot med bandage som absolut inte får bli blött - ingen bra kombo). Förresten! Måste tipsa om ett riktigt gott knäckebröd nu när jag precis svalt min frukost: 


Wasas nya gourmetknäcke. Det finns två olika smaker. Denna, med müsli som är kryddad med lite honung och kanel, samt en annan med sesamfrön. Sjukt gott. Try it! 
Nummer ett måste jag börja med och säga att jag har världens bästa kollegor. När jag kom tillbaka till jobbet i onsdags stod detta fina kit och väntade på mig: 


Scrub, dusholja och en parfym från Rituals. Det luktar LJUVLIGT

Att vara tillbaka på jobbet känns jätte skönt som jag nog redan skrivit i inlägget nedan. Att va hemma var skönt första dagarna, sen var det hemskt. 
Igår var jag med Sara på dejt. Vi åt på sushi yama och avslutade på Satin. Så glad att jag har dig girlie.